Tuesday, January 18, 2011

lagu lagu : 2 - pujaan malaya

eh korang pernah dengar x lagu pujaan malaya ? bez la beb . eh aku ni bukan senang tau nak suke lagu yg artis pompuan nyanyi . selalu suke artis laki je . :p

1st time dgr kat radio . muzik fm kot . xigt la radio ape . then time nk g keje ari tu, mak bukak tv9 . ade rancangan nasi lemak kopi o kot . aku terdengar la lagu tu lg . 1st time nengok penyanyi nye . kiut la beb . da la lagu tu ala2 lagu dulu dulu . die pakai pun macam org dulu dulu . da la aku da lambat nk g keje . trus je pesan kat mak tolong nengok kan name penyanyi die . nnt nk carik kat fb :)

da balik umah aku tanye mak name penyanyi tu . mak cume igt AA je . ala, camner nak carik eh . aku pun trus search kat yahoo lagu pujaan malaya . yeahhh !! ade la .Adzrin Azhar . trus carik kat fb

Adzrin Adzhar - ni page die
Adzrin Adzhar - ni fb die sendiri


cumel kan die . menambahkan cumel die lg bile die pelat ! kiut la bile die nyanyi . tp bile die cakap lg jelas die pelat :)

ni lagu AA pujaan malaya :)



kiutttttt sangatttttt :))))

2 comments:

mamayin said...

hihhiii... awak pun cute lagi tau!! especially gamba dengan aril tu! hahahha..muke awak sangat happy+teruja+memang cute!! tq ye minat lagu tu.. :) tq jugak sudi like fanpage and jadi kawan saya.. :)

ayunsam said...

welkem AA
my mom da pkai ringtone lagu pujaan malaya tu tau
ayun pun da subscribe caller ringtone lagu tu
wish u success !