Tuesday, March 8, 2011

Q Face

Q-Face tu mende ? dem u ! tak tawu ke? ehe, ayun tawu la tu kumpulan budak budak dulu dulu tapi ayun tak kenal la muke muke dorang ni.hahahaha

nak di jadikan citer, salah sorang budak Q-Face ni kazen ngan abg ipar ayun. azan name die. walaweiii macho abes la brade ni beb ! korang tak caye ke? nanti ayun post kan pic terbaru die. tell u what, ayun terus merajinkan diri google pasal Q-Face ni. dorang hot time 2001. time tu ayun ngah UPSR. confirm la tak amik tawu punye. si azan ni pulak men bass. wah! boleh la die main gitar sambil nyanyi tuk ayun kan? hahaha


oke, ni pic Q-Face mase tengah hot dulu. azan yang rambut belah tengah tu kot. ehe, sumer pun rambut belah tengah ! hahaha


taraaaa !!! ni la pic die yang terbaru. yang belah kanan tu. yang kiri tu abg ipar ayun. asal ayun tak amik pic ngan die sekali ek? korang tawu tak ayun gabra giler time nak snap pic ni. sebab die ade cakap kat abg ipar ayun yang ayun ni cumel. terus la ayun jadi sasau sampai gigil pegang camera. hahahaha

bg sesape yang minat kat si azan ni, ni fesbuk die Emmet Syah. sile la add :)

AYUN BEBEL :Badan die yang ketul ketul tu tersangat la mantap ala ala Fahrin Ahmad ! awwwww !

2 comments:

bluspirit said...

hehe...
comel awk !

Salehuddin Ishak said...

Awak suka ngn azan q face eh..die mmg tgh single..