Thursday, February 24, 2011

harta karun

 semalam bile duduk sorang sorang tetibe teringat kotak kotak harta karun. sekali bukak banyak betul surat surat peminat ni. poyo tau. sebenarnye notez notez n surat surat dr member. ayun simpan lagi. dari form 1 sampai la form 5.ape motif ayun simpan ? tak de jawapan la. simpan sebagai kenangan je. kalau windu windu, ayun bace la balik. nanti gelak la sorang sorang. yang gadoh nye lain. yang ngadu nasib nye lain. yang admirer nye lain. macam macam hal. tapi ayun rase budak budak ni bukanny simpan pun yang ayun bagi. time pindah dulu, bende ni yang ayun selamatkan dulu. ni semua kan kenangan. tak leh nak dapat balik.

 pastu siap jumpe tiket2 wayang. bende ni pun ayun nak simpan ke? hahahaha tapi ni tak semua la. ade yang da buang time pindah. ni kalau mak ayun nampak, confirm bising. cuba kire total semua. tak membazir ke name nye? :p

 ni pulak mase form 2. yang atas tu budak pompuan nganjing budak laki. yang bawah tu budak laki nganjing budak pompuan lak. ntah pape je kan. tapi time sekolah la paling bez ! windu nye zaman sekolah ! :D

2 comments:

Dian Kamilah said...

yg tang ak tu "dian terlampau ke???"
spe yg tulis babe??
ahahhahaha

ayunsam said...

yang kutuk laki aku yang tulis. yang kutuk pompuan ilyas yg tulis. hahaha