Thursday, October 13, 2011

Busy nyeewwww!

Hamboi title tak leh blah. Tapi memang busy nok. Tak sempat nak hapdate pape kat sini. Ada pulak assignment ntah pape kan. Every week ada je assignment nya. Assignment islamic pulak nak kena wat lelaki ngan perempuan yang tutup aurat. Sumpah yang aku search kat internet tu tak cun. Lagi pun tak match la lelaki ngan perempuan dia. Try tanya kak ain ngan kak ida. Mana la tawu dorang ada simpan vector cun cun kan. Tapi tak de pulak. Kak ida suwoh aku trace je. Last last malam tadi terajin pulak aku kan. Da macam doddle je ni.

Tolong cakap cumel pelishhhhh!! Hasil kul 2 pagi la. Kalau buruk tu tolong la maafkan :(

1 comment: